Bastu & Relax hos Stava Mosters

Nere i källarutrymmet finns vår mysiga relaxavdelning där du kan koppla av, njuta och rå om dig själv en stund. Här finns ett varmt bubbelbadkar, den klassiska finska bastun och fräscha, rymliga duschar. Blir det varmt under badandet så finns kylskåp där ni enkelt kan kyla era drycker och en liten lounge för att umgås mellan baden.

Vid bokning har ni hela relaxavdelningen till ert förfogande. Där ingår handdukar, schampo, balsam och duschcreme. 

Relaxen bokas för tiden 18.00-22.00 alla dagar. Relaxen förbereds och värms upp inför ert besök och så snart den är redo för er skickas ett sms och ett e-postmeddelande med en kod till dörrarna.

Bokning av relaxen bör ske innan 16:00 samma dag och är öppen för alla att boka, även för dig som inte är gäst på boendet.

Vi rekommenderar ett maxantal på 4 – 6 personer om man inte vill bada i omgångar.

Vid bokning på hemsidan, notera att systemet bokar er för ett helt dygn. 

€ 80

Tillgänglighet

Edith + Relaxavdelningen

Om ni är ett lite större sällskap eller önskar lite mer utrymme för er kväll, kan vi varmt rekommendera vårt paket med Edith och Relaxen. Edith är vår minsta lägenhet och är strategiskt belägen intill relaxen, vilket gör den perfekt för att utöka era sociala möjligheter under er avkopplande kväll i badet.

Paketpriset för båda faciliteterna under kvällen är €120, och ni har då tillgång till dem från klockan 18:00 till 22:00.

För att boka detta paket, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon.